Nuffnang Ads

Senarai Hadiah Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Hai bloggers! Dah join GA saya??
Ni senarai hadiah yang bakal dimenangi anda!
Seramai 14 pemenang diperlukan!

Siapa x mau barang free kan??  jom klik banner untuk join! ^_^



1) 5 in 1 USB Card Reader x 3 pemenang

2) Topi x 2 pemenang


 3) Keychain Teddy Bear x 2 pemenang

 4) Shawl x 2 pemenang

5) Ribbon Brooch x 5 pemenang


18 comments:

  1. Replies
    1. tq wana..all the best ! Bulih bah kalo ko..hehe

      Delete
  2. Wahhh bestnya hadiah. Harap terpilih ni. Hihi

    ReplyDelete
  3. wah gempak-gempak hadiah. belum join lagi Ni , nnti Ada masa fir join sekali ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, kalau dah join, jangan lupa tinggalkan url ya..boleh saya blogwalking blog Firzanah ^^

      Delete
  4. Wahh. Banyak hadiah ni. Nanti IM join yea ;)

    ReplyDelete
  5. Best hadiahnye...Nak join jugak la...

    ReplyDelete
  6. wahh byknye hadiahnye. inshaAllah nti ana cuba join juga lah hehe

    ReplyDelete
  7. semoga menang and lagi best dapat topi askar tu. huwarghh sangat suke army pattern :D

    ReplyDelete
  8. Best kalau dapat ni. Banyak hadiah menarik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hadiah simple ja ni..saja untuk memeriahkan dunia blog..

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads