Nuffnang Ads

Day 2 in Seoul

Assalamualaikum...sekarang mau cerita hari kedua di Seoul. hehe x habis lagi ni...

Ini la Seoul Youth Hostel, tempat kami tinggal sepanjang di Seoul..rating ni aku bagi 4 daripada 5..
sebab? since tempat ni bersih, sangat selesa dan cantik..cuma tidak ada seterika disediakan..yang penting dia bagi service free untuk cuci kain sendiri guna mesin diorang..cuma dryer jak yang perlu bayar 1000 won.
cafe dia non-halal, tapi diorang ada provide kitchen dan ada tempat lepak2 tengok tv, online..makan maggi..hehehe

Day 1 in Seoul


Assalamualaikum bloggers..
agak lama tinggal blog ni..sibuk menghabiskan sisa-sisa semester di UiTM, dan akhirnya alhamdulillah, berjaya menamatkan tahun akhir dengan jayanya..grad on time!
okay, bulan Mei baru-baru ni, kami ada academic trip pegi Seoul, Korea. Masa tu penghujung musim sudah...cherry blossom dah hampir habis..kami berada di pertukaran waktu musim...akhirnya terlawat juga negara Song Joong Ki ni...hahahahaha excited sangat ni..

Nuffnang Ads