Nuffnang Ads

Day 3 in Seoul

Hi! it's day 3 for Seoul's sharing my little pictures and little stories.
We went to Cheonggyecheon Stream, Museum, Itaewon Mosque, Samsung d'light. Ah, not to forget, our lunch was held in a hotel so its like  a buffet style with Arabian influence type of cuisine and not the Korean style. Quite okay but I hope for more Korean food next time..yeayy!💪
Seoul City..x tau apa nama building tu tapi yang pastinya dia adalah duty free shop..hahaha
Lokasi: Cheonggyecheon Stream, Seoul
bunga yang di capture guna smartphone lenovo ja, sangat cantik
Lokasi: Cheonggyecheon Stream, Seoul
Semua yang ada beg biru tu team kami sedang excited tengok kecantikan stream ni..
Lokasi: Cheonggyecheon Stream, Seoul

Classmates dengan lecturer yang sedang mengambil gambar ala-ala hipsturrr gitu..
Lokasi: Cheonggyecheon Stream, Seoul
Sekali pandang macam Yoo Jae Suk, dua kali pandang macam rupa pacik kat kampung aku..hehe
Lokasi: Cheonggyecheon Stream, Seoul
Setelah seharian berjalan, singgah Masjid Itaewon untuk solat Jamak..Subahannallah..


Selfie dengan classmates di pintu gate Masjid Itaewon
ni tempat yang macam kami ja yang ada di sana...semua ni antara muka-muka diorang kawan-kawan yang sedang excited guna Samsung D'light punya facilities..best!
Lokasi: Samsung D'light, Seoul

asal sebelah malam jak memang free time kami.so, jalan-jalan la..ni x habis lagi ni shopping dan cuci mata tengok gelagat orang Korea..termasuklah kawan aku yang sedang shopping cosmetic tuuuu..hehehe aku pula sibuk amik gambar banyak2...buat kenangan sendiri balik Malaysia nanti..
Lokasi: Myeongdong Streets

aku pun ada gambar hispturr juga...sebelah ukiran batu dinding ni...dia ada sejarah sendiri, kalau nak tau kena check it out sendiri...kalau x, karang aku pulak yang jadi spoiler kan..hehehe

*tunggu post untuk Day 4 pula nanti...bye! 😉

Photo was taken using my smartphone Lenovo and edited by PhotoScape

No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads