Nuffnang Ads

Sticker Murah! @dstickerdeco

Haii!
Kali ni aku nak share pasal sticker dari @dstickerdeco ni, boleh check it out Instagram diorang kat dstickerdeco untuk tengok feedback dan dari customers dorang dan contoh2 sticker yang dorang dah pernah buat.

 Kalau korang macam rasa-rasa nak buat sticker tu untuk cookies jar korang ka, atau sticker doorgift ka, bolehlah tempah kat sini!

Yang pastinya ini senarai harga yang terbaik untuk anda!

Sebarang tempahan/pertanyaan, sila hubungi:
Whatsapp: 010-9487136 (ika)
Instagram: @dstickerdeco







psstt...
nak bagitau satu rahsia....
diorang ada mengambil tempahan banner,
kad kahwin dan bunting juga tauuu....

hehe jom Whatsapp: 010-9487136 (ika) 

No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads