Nuffnang Ads

Yeayy! Dapat saguhati dari Sophee Studio!

 Hi u'olls! Happy dapat potret wajah dari akak kita Sofinah. Thank you so much!

Siap ada dua versi lagi, yang berwarna dan hitam putih. You are so talented!
Ni hasil dari join Segemen Suai Kenal Bloggers Seluruh Malaysia

Dapat ja terus save cepat2..hehe kenangan ni hadiah orang kan..


Bukan senang tau dapat orang yang mau lukis potret muka kita ni. Percuma pula tu..thank you so much akak Sophee! Love it!

yang belum follow akak kita, bolehlah jenguk dan follow blog dia Sophee Studio untuk tengok ada baaanyak lagi potret yang akak kita dah lukis 😉

4 comments:

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads