Nuffnang Ads

Alhamdulillah..dah capai 50 LIKES!

Sejak 7 Disember lalu, Aestix Design dah mula aktifkan diri dalam dunia Facebook ni..
dan hari ni 29 Disember telah mencapai kepada 51 orang followers.
Walaupun FB Page dulu tu dah ramai lebih 200 orang namun atas masalah yang tidak sepatutnya, telah dipadam oleh pihak lain yang tidak bertanggungjawab.

Lalu, kami bangkit lagi dengan FB page baru, lebih Fresh, lebih bersemangat dan lebih murah harga-harganya!mThank you kepada semua yang menyokong Aestix Design atau nama FB: Printing Bajet Murah

Saya akan share beberapa tempahan dari customer dalam blog kali ini...





Kalau anda ingin menempah macam ni jugak? click picture kat bawah ni dan LIKE saja..senangg..hehe

JANNA NICK - AKAN BERCINTA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Haiiii siapa sini peminat Janna Nick? say heyy.. (over pulak aku)

Baru-baru ni 1 Disember 2017, single kedua terbaru dari Janna Nick telah released dekat Youtube yang bertajuk Akan Bercinta. Lagu dan lirik ini dicipta oleh Aepul Roza dan juga merupakan OST untuk Coffee Prince versi Malaysia. Jadi siapa yang belum tengok music video Janna Nick tu, bolehlah check it out kat bawah ni ye..

p/s: saya suka lakonan dia kat MY Coffee Prince tuuu..hehe lagipun lagu dia ni sangat sesuai mengikut kemampuan vokal..jadi sangat best didengar..so enjoy!



Thank you Makmah Cookies KK!

Hai guys!
Baru-baru ni Makmah Cookies KK telah menempah stickers untuk product Home-made Cookies diorang..
Comel kan sticker yang direka oleh Cik Designer kami?

Sekarang bungkusan cookies diorang dah bertambah cantik sebab ada sticker dan boleh call terus number Makmah Cookies untuk buat tempahan cookies anda..follow instagram diorang @makmahcookieskk

Best tau kalau tempah sticker dengan kami, sebab kami akan promote produk anda sekali tau!
Yeayy!

Cara menempahnya senang saja,
Whatsapp 0146763874 

atau

LIKE Facebook page:

Terima kasih kerana menyokong kami ^_^
Semoga anda dikurniakan rezeki yang berganda-ganda... amiinn....

Program eUsahawan anjuran Malaysia Digital Economy Corporation (MDEC)

Ahad lalu bersamaan dengan 3 Disember 2017, sy telah join satu program eUsahawan percuma mengenai Digital Marketing ataupun Melayunya ialah Pemasaran Digital. Kursus ni sangat membantu bagi pengusaha-pengusaha di luar sana sama ada yang sedang bergiat aktif dalam berniaga atau ingin memulakan perniagaan. Fokusnya adalah memasarkan perniagaan secara dalam talian (online). Jadi kena menyesuaikan diri dengan penggunaa Facebook Page dan Intsagram Business ni. Sangat bermanfaat dalam perkongsian dari Coach Aggy, walaupun hanya setengah hari tapi input yang dipelajari begitu padat dan bolehlah sy  praktikkan untuk business family yang baru berjinak-jinak untuk diluaskan pasarannya dalam Facebook.


Bila dah masuk kursus ni, rasa "oo..macam ni pula.." baru ifa tau dalam memasarkan barangan atau servis dalam online ni kena ada etika dan ayat kena bersesuaian barulah dapat menarik minat orang yang lawat produk kita tu..


Coach Aggy turut berkongsi tips dan panduan bagaimana cara lebih serius dalam membuat business ni.. so lepas ni kena jalan betul-betul la, x boleh main-main..





Macam sy ni first time buat FB Page untuk business family.. So, kemarin dah berjaya buka satu page. dan Insyaa Allah akan mula bergerak lebih serius dalam business ni..

Oh lupa pula cerita, dari tadi sebut business tapi x cakap business apa..hehe
sy  buat business printing dan design kad kahwin, banner, sticker, business card dan macam2 lagi...

kitorang ada Instgram yang korang boleh check it out @aestixdesign untuk tanya harga, atau membuat tempahan boleh DM instagram tu teruss...kita akan layannn baik2 punyaa...hehe


Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)

Hi semua! Mrs Pip sedang buat giveaway segmen untuk para blogger sekalian.
Kalau mau tau cara-cara join giveaway kak Pip kita yang ohsem ni boleh click banner di bawah ni tau?
hehe
OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP

Memandangkan saya x pernah lagi ada pengalaman menyambut Krismas dengan kawan atau saudara-mara,so saya ambil option yang kedua dalam syarat2 menyertai giveaway ni ya Kak Pip..hehe

 Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana saya tak pernah lagi dapat hadiah krismas dari Kak Pip. (Hehe membodek sangattt) Bukan apa, sebabnya Kak Pip dah sediakan kita hadiah yang best2 selain hadiah Kak Pip sendiri, ada jugak dari simplyohsem.com tau...x percaya? boleh jenguk sendiri Blog Mrs Pip..untuk yang join tu memang berpeluang untuk menang hadiah Xmas....

Daripada tengok ja, baik join ramai2..kan? Jadi, All the best!

Nuffnang Ads