Nuffnang Ads

SIAPA MAIN SMULE?

Sing! by Smule
Siapa yang ada apps ni dekat smartphone? Ni apps orang nyanyi2 tu sampai boleh jadi famous tuu...
Mula popular sejak 2016 lagi..sampai sekarang masih ramai pengguna apps ni dan hampir 3 juta downloaders all over the world! Walaupun dah banyak apps karaoke lain yang muncul selepas smule, tapi tetap meningkat pengguna Smule ni..menyanyi ni baik kalau mau exercise tekak tu.hahaha lagi2 kalau takda duit dan kawan untuk ke KBOX kan..hahaha ni la salah satu boleh cut budget kalau mau melalak sorang-sorang...macam aku ni suka sangat nyanyi walaupun suara sangat ke laut..tapi release stress untuk beberapa hari tu..Best! jadi bukan ketawa sahaja pengubat stress, nyanyi pun salah satu tau...

lagu-lagu dari klasik sampai la yang terkini..semua ada..dari segala bahasa ada...hebat la..update sungguh.. kalau mood2 mau nyanyi dan dengar lagu hindustan tu, ada juga kat Smule.. apps ni free kalau mau guna cuma ada certain part tu kena bayar la untuk upgrade..aku x pernah bayar guna apps ni, selalu join orang nyanyi jer..hahahaha sebab tau untuk suka-suka kan..walaupun dah 2018, apps ni x pernah sunyi dari pengguna-pengguna tegar Smule. Kalau korang pun rasa nyanyi tu boleh hilang tekanan, memang sama la tu pilihan kita kalau guna Smule! hahahaha okey, banyak sangat ketawa dalam blog ni..terukk..hehe..

Apa pun, Selamat berSmule!

Blog dan merojak

Assalamualaikum..
Ni baru pos ketiga dalam tahun ni..hahaha
Nampak sangat malas update..adoi..
banyak sangat mau kena update, Facebook, Insta, Whatsapp Story, hahaha kesian blog aku ni baaa..
pastu isi dalam ni pun dah bercampur aduk segala-gala mau diletak, tiada tema entah serabut suda..hahaha ni sekarang ni jadi post luahan pula...
x lama lagi, banyaklah aku post pasal traveling story pula..tu pun kalau aku ni rajin buka blog la..sebab jarang on laptop...smartphone ja memanjang..kan bagus kalau Blogger Apps yang kena buat tu lebih senang mau guna, sebab agak kurang friendly fungsi-fungsi yang aku tengok dalam tu. Berbanding guna PC, lebih selesa meng'edit' post dalam ni.. kalau mau buat blogwalking pun best kalau dari PC, lebih besar dan nampak lawa..tapi  ni la yang membuatkan aku x mau buka dari smartphone..hahaha apa-apa pun, aku share juga kata-kata pembangkit semangat di Hari Khamis ini..
Have a nice day everyone! 😘




Pakej Sweet dari Aestix Design & Printing

Pernah dengar tak, Pakej Sweet dari Aestix Design & Printing?
Yang belum pernah tu, meh saya jelaskan serba sedikit.. 
Aestix Design & Printing berpusat di Kota Kinabalu, Sabah yang menawarkan perkhidmatan mencetak dan reka grafik kad kahwin,banner,banting dan macam-macam lagi di seluruh Malaysia.

Pakej Sweet ni adalah untuk pelanggan yang ingin menempah kad kahwin dengan harga yang berbaloi..apa yang kami sediakan dalam pakej ini? Tentulah kad kahwin, beserta banting, penunjuk arah dan TQ Tag/Sticker.

Terdapat dua Pakej Sweet yang berlainan saiz iaitu yang pertama kad kahwin bersaiz 4x6 inci dan kedua bersaiz 4x8 inci.

Pakej ini telah diselaraskan mengikut pencetakan yang lebih berbaloi untuk pelanggan yang kurang tahu tentang nilai yang lebih jimat kerana kami faham bahawa sesetengah pasangan yang bakal melansungkan perkahwinan inginkan bajet perkahwinan yang lebih berbaloi dan mahu mengelakkan pembaziran.

Oleh itu, kami juga sedia membantu anda dengan memberi bantuan nasihat bagi design yang anda idamkan... Bantuan yang kami berikan adalah PERCUMA!
Cuma Klik whatsapp:



1st post in 2018

It's 2018~ I'm feeling bless and officially 25 for today. alhamdulillah..
Thank you so much for all the loves and whishes. For this year, I hope for something better ahead. Need a permanent job, my convocation is on April, two of my high school's friend will get married this year. I also will need to work hard on the business. Luckily my driving license is not expired yet for this year..hehe so, I don't need to renew it. I've got my room decorated for the new year, yeayy! January is the highest level of motivation for everyone since everything is in 2018, the new year. Thus, I feel the positive vibes all around my family and friends. I do hope my last year decision that I've made was a good one for me. So, I hope you guys also have a bless day and year! For those who have the same date of birth as me, I'm wishing you a Happy Birthday!


Nuffnang Ads