Nuffnang Ads

Blog dan merojak

Assalamualaikum..
Ni baru pos ketiga dalam tahun ni..hahaha
Nampak sangat malas update..adoi..
banyak sangat mau kena update, Facebook, Insta, Whatsapp Story, hahaha kesian blog aku ni baaa..
pastu isi dalam ni pun dah bercampur aduk segala-gala mau diletak, tiada tema entah serabut suda..hahaha ni sekarang ni jadi post luahan pula...
x lama lagi, banyaklah aku post pasal traveling story pula..tu pun kalau aku ni rajin buka blog la..sebab jarang on laptop...smartphone ja memanjang..kan bagus kalau Blogger Apps yang kena buat tu lebih senang mau guna, sebab agak kurang friendly fungsi-fungsi yang aku tengok dalam tu. Berbanding guna PC, lebih selesa meng'edit' post dalam ni.. kalau mau buat blogwalking pun best kalau dari PC, lebih besar dan nampak lawa..tapi  ni la yang membuatkan aku x mau buka dari smartphone..hahaha apa-apa pun, aku share juga kata-kata pembangkit semangat di Hari Khamis ini..
Have a nice day everyone! 😘




6 comments:

  1. Hai akak..saya rabia..done follow blog kak . followers #282

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you rabiahtul, akak dah follow balik ^_^

      Delete
  2. hihi sama la , ada je keinginan , idea nak tulis entry tapi tak selesa pula nak tulis melalui smartphone. laptop ada tapi jenuh ha nak buka line selalu lambat tu yang makin malaih tu hihi

    ReplyDelete
  3. Semoga terus konsisten berblogging ye

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads