Nuffnang Ads

Behind The Scene-Photoshoot on Jubah Day!

Walaupun konvo dah berlalu 3 hari, bolehlah post sudah kat blog ni..
ni antara picture yang sempat diambil masa tengah photoshoot tu..
penat juga la, tapi enjoy view lawa sangat...
Honestly ni first time ikut benda benda photoshoot ni..
Awkward pun ada..sebab posing tidak pandai.. Kesian..hahaha

HM241 Konvokesyen UiTM Sabah kali ke-88

First time course kami ni naik pentas dahulu.
Sebelum2 ni kalau kod HM asyik hujung2 ja..hahaha
ni kali la pembuka...dah la awal pagi jam7.30 lagi beratur..
nervous jantung walaupun kali kedua sudah konvo..
Happy dapat kenal diorang semua ni..kenangan trip pegi danum valley, water rafting di kiulu...
dan ni kali konvo pula..gonna miss u all...Congratulations to all of us!
-last gathering from us..sedihh...huhu

KONVOKESYEN UITM SABAH KALI KE-88!

Few shots on 19th APRIL 2018!
Love you all to the max!
Thank you for being here to celebrate one of my beautiful moments in my life..

KONVOKESYEN UITM SABAH KALI KE-88

Photoshoot Moments on 18th April 2018 (preconvo)
Thank you for the nice shot!
KONVOKESYEN UITM SABAH KALI KE-88

Nuffnang Ads