Nuffnang Ads

Behind The Scene-Photoshoot on Jubah Day!

Walaupun konvo dah berlalu 3 hari, bolehlah post sudah kat blog ni..
ni antara picture yang sempat diambil masa tengah photoshoot tu..
penat juga la, tapi enjoy view lawa sangat...
Honestly ni first time ikut benda benda photoshoot ni..
Awkward pun ada..sebab posing tidak pandai.. Kesian..hahaha



Apa apa pun, hari ni adalah jubah day ataupun bahasa melayunya, Hari Jubah.
Kau tengok tu, cameraman yang paling terror sekali posing tu..

Aku hanya reti selfie jeerr...haha
Apa yang aku dapat cakap pasal jubah day ni rasanya tidaklah banyak.
Tapi moment dia tu sangat best.



Sebenarnya hanya konvokesyen sahaja..tiadalah penting ni photoshoot bagai..
Cuma sekali sekala...hehe


Mungkim next photoshoot entah bila lagi.. Masa kahwin kot??





Cuma tidaklah rugi sebab dapat photoshoot dekat pantai ni..
Sangat sangat cantik view sini..













Muka aku tu tidaklah penat sangat cuma mungkin sebab lama menunggu ambil jubah..
Sekian untuk cerita Jubah Day ni..
Syukur aku dapat cuti juga...lusa tu dah masuk kerja balik..
Tak adanya mau cuti lama lama ok...potong gaji kangg
Ok la, bye!😘

No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads