Nuffnang Ads

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya dah TAMAT!


Beba Ifa 2nd Giveaway Raya dah TAMAT! yeayy!!
Alhamdulillah...giveaway ni dah tamat, memandangkan raya pun dah habis..hehe pemenang akan diumumkan bulan hadapan (Ogos) sebab ifa sibuk sedikit dengan urusan kerja..tapi degil nak berblog juga..haha
kadang-kadang blog ni seronok buat sebagai hobi...sebab tu, sampai sekarang masih lagi menulis (menaip la..) walaupun dah bertahun-tahun blog ni berdiri teguh...
apa-apa pun, terima kasih kepada yang dah join!
pemenang tu ifa mau guna random.org ja..
nanti ifa update lagi ya? bye..

4 comments:

  1. alamak terlupa nak letak link di entri GA. link GA saya https://penselduabee.blogspot.com/2018/07/beba-ifa-2nd-giveaway-raya.html dan saya join pada 13/7/18 . Hopefully still boleh join GA lagi.

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads